Измамна любов и съдбовни обрати в новия сериал „Любовни залози“ по Bulgaria ON AIR

Ливанската драма започва от 23 януари, всеки делник, от 10:30 часа

16.01.2020 | 09:04
Измамна любов и съдбовни обрати в новия сериал „Любовни залози“ по Bulgaria ON AIR

Голяма, но измамна любов и съдбоносни обрати очакват зрителите на Bulgaria ON AIR в новия сериал „Любовни залози“, който стартира в ефира на националната политематична телевизия на 23 януари. Всеки делничен ден от 10:30 часа ливанската драма ще поставя героите си пред изпитания – едни ще залагат любовта си, други – амбициите си.

Ливанецът Маяр се връща от Лондон в родината си, за да организира погребението на баща си. От прощалното му писмо Маяр разбира, че баща му се е грижил за сираче, на което е завещал пари. Маяр се среща с красивата Яра, за да изпълни желанието на баща си, но бързо се влюбва в нея и й предлага брак, въпреки мистериите около миналото й.

Малко след сватбата Маяр среща млад мъж, който твърди, че Яра е негова годеница, изчезнала безследно преди години заедно с парите му. Влюбеният Маяр не вярва на думите му, но въпреки това решава да говори със съпругата си. Прибирайки се в дома им, младоженецът разбира, че Яра е изчезнала, а с багажа си е взела и парите му. Измаменият съпруг е решен да открие Яра и започва дълго разследване. С всеки опит да разкрие повече за съпругата си, Маяр разбира, че тя не е тази, за която се представя.

Какво ще разкрие Маяр за Яра и измамна ли е била любовта й към него, гледайте в ливанския сериал „Любовни залози“, от 23 януари, всеки делничен ден, от 10:30 часа, по Bulgaria ON AIR.