Как се развива имотният пазар в София – във фокуса на бизнес закуската на Imoti.net

Дискусията ще се проведе на 4 декември, от 10 часа, в Гранд хотел София

03.12.2019 | 08:55
Как се развива имотният пазар в София – във фокуса на бизнес закуската на Imoti.net

„Конкурентност в сектор имоти - фактор за устойчиво развитие“ е темата на предстоящата бизнес закуска на Imoti.net, която ще се проведе в София на 4 декември, от 10 часа, в Гранд хотел София.

Брокери на недвижими имоти, инвеститори, строителни компании и архитекти ще обсъдят състоянието на пазара в столицата и ще очертаят тенденциите за развитието му през следващата година. Експертите ще коментират защо не се застрояват северните части на София и какви мерки трябва да бъдат предприети за привличане на инвеститори в тази част на града.

Бизнес закуската в София е част от проекта „Годишни награди на Imoti.net”, който насърчава добрите практики в сектора и, който се осъществява с генералното партньорство на Пощенска Банка и подкрепата на Теленор, Бокони и Realtor Assitant Pro.

Imoti.net е уеб платформата с най-качествени онлайн обяви за недвижими имоти. Тя е част от Investor Media Group, а цялостната мисия на сайта е да създава и подкрепя инициативи, които стимулират прозрачното развитие на бизнеса с имоти в полза на потребителите.  Отскоро Imoti.net разполага с иновативна функционалност, която експертите определят като ключова за пазара на недвижима собственост в бъдеще - 360-градусови обиколки на имотите. Благодарение на тях потребителите могат бързо, лесно и удобно да разгледат желания апартамент. Поредицата на Imoti.net „Доверен брокер“ пък предлага  съвети за разграничаване на коректните и некоректни посредници при сделките с имоти, благодарение на които потребителите да могат да вземат информирано решение в свой интерес по всяко време.