„България сутрин“ по Bulgaria ON AIR с нов формат и начален час през август

Част от предаванията на телевизията излизат в заслужен отпуск до септември

05.08.2019 | 11:43
„България сутрин“ по Bulgaria ON AIR с нов формат и начален час през август

Атрактивно съдържание, подбрани издания на публицистичните си предавания и вълнуващи серийни и филмови заглавия ще предложи ефирът на националната политематична телевизия Bulgaria ON AIR през най-летния месец от годината.  От началото август до средата на септември телевизията преминава на лятна вълна и е подготвила много развлечение и селекция на някои от най-добрите издания на публицистичните си предавания.

От 5 август до 9 септември позитивното начало на деня с водещите Гергана Венкова и Златимир Йочев ще започва с половин час по-късно. Зрителите на „България сутрин“ вече могат да следят качествените дискусии и новини всеки делничен ден от 07:00 до 09:30 часа. Паралелно с коментарите и дискусиите по всички горещи теми, на фокус в студиото на "България сутрин" ще бъдат и любопитни, полезни летни теми и съвети, които да заредят зрителите с приятно настроение. Както досега Гергана и Златимир ще продължат да срещат хората пред малкия екран и с лица от областта на културата и техните истории. 

В заслужен отпуск през август излизат емблематичните публицистични предавания „Q&A с Клара Маринова“, „Брюксел 1“, „Видимо и невидимо,  „Операция История, както и единствените предавания за авиация и автомобили в българския ефир - "Авиошоу" и "Колела",  излизат в заслужен отпуск, като ще бъдат излъчвани повторения на най-добрите им епизоди. До средата на септември Bulgaria ON AIR ще предложи на зрителите някои от най-добрите и актуални издания на токшоутата. През лятото инфотейнмънт предаването за изкуство, култура и творчески индустрии „Мултимедия“ също е във ваканция, като предоставя възможност на зрителите да се насладят на някои от най-интересните дискусии и идеи, излъчени от началото на годината. А паралелно с това през август Bulgaria ON AIR ще предложи на аудиторията си голяма доза развлечение, излъчвайки съвременни европейски филми и вълнуващи руски класики. 

Лятната програма на Bulgaria ON AIR ще продължи до средата на септември, когато с нови издания, посветени на ключови за обществото теми и актуални въпроси, ще се завърнат и предаванията.