Предаването „Директно“ среща зрителите с кметове на осем общини

Градоначалниците на Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Видин, Сливен, Разград и Елхово със специални интервюта за Bulgaria ON AIR

31.05.2019 | 12:00
Предаването „Директно“ среща зрителите с кметове на осем общини

Няколко месеца преди местните избори предаването „Директно“, с водещ Димитър Абрашев, ще срещне зрителите с кметове на общини от цялата страна. Актуалното токшоу, което всеки делничен ден разказва за темите, които имат пряко влияние върху повишаване качеството на живот на всеки един човек стартира специалното издание „Директно от общините“, с което ще стигне още по-близо до хората от различните кътчета в България и техните проблеми.

Какви са най-големите предизвикателства пред големите и малките общини в България, какви са плановете за развитието – отговор на тези и още въпроси ще потърсят репортерите на Bulgaria ON AIR от градоначалниците на осем общини. „Директно от общините“ ще срещне зрителите с кметовете на Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Видин, Сливен, Разград и Елхово.

Специалната поредица стартира на 3 юни с кмета на Бургас – Димитър Николов. Няколко години морският град печели приза за най-добро място за живеене, а зрителите на Bulgaria ON AIR ще разберат лично от градоначалника защо през миналата година градът не спечели това отличие. Димитър Николов ще коментира още как откриването на Медицински факултет в града ще се отрази на здравеопазването в региона и какви са решенията за проблемите с паркирането в града.

В първата седмица на юни „Директно“ ще излъчи още интервюта с кметовете на Сливен, Стара Загора, Видин и Елхово. От 11 до 13 юни в специалните издания на предаването ще гостуват градоначалниците на Варна, Велико Търново и Разград. Целта на специалната поредица е да излезе от столицата, където се взимат най-важните решения за страната, и да покаже как живеят хората в различните градове на България. Интервютата могат да се чуят и в ефир на радио Bulgaria ON AIR.

Предаването „Директно“ се излъчва всеки делничен ден от 17:50 часа в ефира на Bulgaria ON AIR. Водещият Димитър Абрашев и екипът му търсят мнението на експерти и граждани по важни и актуални теми и събития и показва социални проблеми и любопитни тенденции.