Състоянието на имотния пазар в Стара Загора – темата на дискусията на Imoti.net в града

Бизнес закуската на Imoti.net ще се проведе на 21 май, в Парк Хотел Стара Загора

20.05.2019 | 09:35
Състоянието на имотния пазар в Стара Загора – темата на дискусията на Imoti.net в града

Какво е състоянието на имотния пазар в Стара Загора и какви са прогнозите на брокерите за развитието на сектора в града и региона през година? Отговор на тези и още интересни въпроси ще даде бизнес закуската на Imoti.net, която ще се проведе на 21 май, от 10 часа, в  Парк Хотел Стара Загора.

Водещи брокери ще дадат актуални данни за сключените сделки в града през първото тримесечие и ще очертаят профила на купувачите. Банкови експерти пък ще коментират как хората финансират имотните си сделките.

Основна тема в предстоящата бизнес закуска на Imoti.net в Стара Загора ще бъде и факторите, които влияят върху развитие на сектора. Снежана Стойчева, мениджър на Imoti.net ще представи най-новите услуги за реклама, които сайтът предлага. Специалисти ще обяснят как различните дигитални услуги подпомагат бизнеса с недвижими имоти и ще представят най-новите софтуерни решения. 

Бизнес закуската в Стара Загора е част от проекта „Годишни награди на Imoti.net”, който насърчава добрите практики в сектора и, който се осъществява с генералното партньорство на Пощенска Банка и подкрепата на Теленор, Бокони, Realtor Assitant Pro.

През 2017 година Imoti.net, който е част от Investor Media Group – втората най-предпочитана онлайн медийна група сред потребителите в България по данни на Gemius, обнови дизайна и функционалността си, с което направи още една крачка напред в разграничаването между качествените и некачествените обяви за имоти. Мисията на сайта е да подкрепя коректните участници в имотния бизнес, така че потребителите на техните услуги да могат да правят правилен избор в свой интерес по всяко време. В полза на потребителите Imoti.net стартира и поредицата „Доверен брокер“ със съвети за разграничаване на коректните и некоректни посредници при сделките с имоти.