Водещият сайт Rabota.bg среща студенти с топ работодатели на 16 и 17 април

Посетителите на бизнес форума ще получат ценни съвети за професионално ориентиране и кариерно израстване

12.04.2019 | 13:13
Водещият сайт Rabota.bg среща студенти с топ работодатели на 16 и 17 април

За трети път образование и бизнес се срещат на специален кариерен форум, организиран от водещия сайт Rabota.bg и Студентския съвет при УНСС.  На 16 и 17 април, от 11 часа, във фоайето на университета, студенти от различни специалности ще имат възможността да се срещнат с едни от най-големите работодатели в страната, на които да представят CV-тата си. Бизнес форумът дава възможност на търсещите професионална реализация да проведат и кратки интервюта с HR отделите на избраните от тях фирми.

В рамките на кариерния форум ще бъдат представени полезни презентации и workshops на топ компании в различни икономически сфери. Студентите ще получат и безплатни консултанти, които ще им помогнат за тяхното професионалното ориентиране и кариерно израстване. Водещи експерти ще дадат ценни съвети как се разпознават фалшивите обяви за работа, как се изготвя впечатляващо CV, което да гарантира среща с работодателя и как търсещите работа да се представят най-добре на интервю.

През миналата година близо 6500 студенти се срещнаха с HR специалисти от близо 50 компании по време на кариерния форум, организиран от сайта Rabota.bg, който е част от Investor Media Group, и Студентския съвет.

Тази година събитието, което се организира с подкрепата на Междууниверситетски център за развитие на кариерата, обещава още повече възможности за студентите, търсещите професионална реализация.