Как технологиите променят бизнеса – във фокуса на „Kлyб Іnvеѕtоr.bg - Тесh оf Тоmоrrоw 2019“

Топ експерти дискутират влиянието на изкуствения интелект върху индустриите и хората

27.03.2019 | 11:15
Как технологиите променят бизнеса – във фокуса на „Kлyб Іnvеѕtоr.bg - Тесh оf Тоmоrrоw 2019“

Как блокчейн променя индустриите, по какъв начин изкуственият интелект ще бъде неразделна част от бизнеса и как компаниите се подготвят за настъпващата роботизация – това са ключовите теми, които доказани експерти ще дискутират на предстоящия „Kлyб Іnvеѕtоr.bg – Тесh оf Тоmоrrоw 2019“. Акцент по време на събитието ще бъде поставен и върху значението на информационната и киберсигурност. „Kлyб Іnvеѕtоr.bg – Тесh оf Тоmоrrоw 2019“ ще се проведе на 4 април от 09:30 часа в Саріtаl Fоrt, бyл. Цapигpaдcĸo шoce 90, Coфия.

По време на събитието компании, предлагащи блокчейн решения, ще разкрият кои са следващите бизнеси, които ще бъдат повлияни от метода. Сред участниците в дискусията ще бъдат Дмитри Назаров, изпълнителен директор на Genesis Vision и Ричард Шиби, директор блокчейн иновации в Aryxe Group. Модератор на разговора ще бъде Петко Карамочев, основател на INDUSTRIA.tech.

Вторият панел ще бъде фокусиран върху ролята на изкуствения интелект като неразделна част от бизнеса. Примери за използването на изкуствен интелект в различните индустрии ще дадат топ експерти, сред които са Мария Недина, Senior Data Scientist в Twitter и Георги Робев, Country Leader в SAS.

Настъпващата роботизация и как бизнесът се подготвя за нея ще бъде темата на третия дискусионен панел. Нина Владимирова, управляващ съдружник в Human Business Studio, ще разкрие кои са някои от най-новите методи за обучение на персонала и имплементирането на върхови технологии, без да бъдат застрашени работните места. В дискусията ще се включат и Мирослав Хинков, изпълнителен директор на Мехатроника и Христо Гилищаров, управител във FANUC Bulgaria, а модератор ще бъде доц. д-р Боян Жеков, университетски преподавател в УниБИТ и ВУЗФ.

Разпознават ли компаниите все по-голямото значение на информационната и киберсигурност? На този въпрос ще отговорят участниците в последния панел от „Kлyб Іnvеѕtоr.bg – Тесh оf Тоmоrrоw 2019“ - Митко Карушков, адвокат, съдружник, ръководител на Отдел „Технологии, Медии и Телекомуникации (TMT)“ в адвокатско дружество „Камбуров и Съдружници“ и Владислав Венев, ръководител „Информационна сигурност и защита на личните данни“ в Райфайзенбанк България.

За подробности и регистрация - https://tech.investor.bg/.

„Kлyб Іnvеѕtоr.bg – Тесh оf Тоmоrrоw 2019“ се осъществява с подкрепата на Audi, Porsche Sofia Zapad, SAS, Compass Invest, Hotel Casino International, iRobot, Devin, Medical Dent, Индустриален Холдинг България. Медийни партньори: Money.bg, Kaldata.com, GoGuide, HiComm, Bloomberg TV Bulgaria, Dev.bg.