fallback

Истинското състояние на световноизвестните рапъри

Единственият, който разкрива истинската сума за богатсвтото си е Доктор Дре, сочи проучването „Самохвалството срещу истината“.

14.07.2013 | 12:09

Наскоро един от най-финансово успешните рапъри в света Jay-Z обвини останалите хип-хоп звезди, че преувеличават за размера на богатството си. Това вдъхнови колегите от Bloomberg да се разровят в своите архиви, както и в тези на списание "Форбс", за да проверят кой колко има в действителност.

Проучването на Bloomberg е наречено символично „Самохвалството срещу истината“. На първо място застава Пъф Деди. Въпреки че рапира за милиарди, в действителност той притежава 58 милиона долара.

Лил Уейн е втори. В парче от 2011 той пее, че си е купил апартамент за 100 милиона долара. Но това е далеч от скромните 20 милиона, които притежава.

Джей-Зи обвини колегите в клевети, но и той самият излъга. Вместо половин милиард долара, той има налични 475 милиона.

Американската поп-певица с тринидатски корени Ники Минаж също претендира да е милиардерка, но разполага с 15 и половина милиона долара.

На пето място е Доктор Дре, който пее, че си живее добре с милиони и е единственият, който казва истинита. Финансовото му състояние възлиза на 350 млн. долара.

fallback
fallback