fallback

Баща нае виртуални убийци за сина си

Необичайната мярка била предизвикана от нежеланието на младежа да си намери работа.

08.01.2013 | 15:44

Китаец нае геймъри, които да убиват героите на сина му в различни онлайн игри, защото те спъвали кариерата му. Той се решил на необичайната мярка, огорчен от това, че момчето постоянно си губи времето пред компютъра, вместо да си търси работа.

Благодарение на усърдната практика 23-годишният Ксяо Фън ставал все по-добър във виртуалните надпревари. От един момент обаче, всеки път когато започвал да играе, героят му бил ликвидиран почти мигновено. След известно време той започнал да подозира, че пораженията му имат по-особена причина. След като дълго разпитвал съперниците си защо винаги се захващат точно с него, един се изпуснал и му казал, че е нает от баща му.

Г-н Фън бил много недоволен от това, че синът му не гради кариера, а си губи времето и затова наел геймъри с по-добри умения, които да опропастяват участието му в любимите му онлайн игри. Идеята била Ксиао да се отегчи и да пренасочи усилията си към някаква професия. Планът обаче се провалил, тъй като ентусиазмът на младежа изобщо не спаднал и той продължил да прекарва времето си пред компютъра.

fallback
fallback