Авиошоу

Събота от 15:30 часа
още

Авиошоу на World Connect 2016

Авиосекторът се готви за 3,5 млн. нови пътници след 10г.

13.11.2016 | 07:00
Авиошоу на World Connect 2016

World Connect 2016 - една от петте най-големи срещи на директорите на авиокомпании и туристически агенции от цял свят в престижния Фермонт хотел в Монако.

Над 400 световни и локални представители на мрежата на APG и 150 шефове на авиокомпании и туристически агенции се събраха в Монако на осмата среща APG World Connect.

3,5 млрд. нови пътници за 10г.

Представителите на общо 80 страни обсъждаха появата на нови 3,5 млрд. пътници в следващите 10г. Новите клиенти на авиокомпаниите са главно представители на средните класи на развиващите се страни – Китай, Индия, Бразилия и Южна Африка. Този ръст поставя пред авиокомпаниите и летищните оператори предизвикателства от техническо, икономическо и екологично естество.

7,3 млрд. евро пропуснати ползи за 2г. от стачки

За да се изправят ефикасно пред ръста в търсенето и да подобрят дейността си, компаниите трябва да се опитат на посочат и намалят препятствията, които биха забавили развитието им.

В този епизод на Авиошоу с Александър Богоявленски чуйте Томас Рейнарт, управляващ директор на A4E и Сандрин дьо Сен Совьор - президент и главен изпълнителен директор на APG INC в ексклузивни интервюта за предизвикателствата във въздушния транспорт и развитието на услугите на борда.