fallback

Mтел стартира предварителни поръчки на Sony Xperia XZ2

Mtel Sport 1 ще предава тенис турнира Miami Оpen и всички мачове на Григор Димитров

23.03.2018 | 16:56 Автор: Василена Василева

На 20 март стартираха предварителните поръчки на Sony Xperia XZ2. Te ще продължат до 3 април, а всеки, който закупи смартфон от нашия онлайн магазин ще получи безплатно и висок клас безжични слушалки на Sony.

Xperia XZ2 има 5,7 инчов HDR дисплей и е първият смартфон, който може да заснема видео в HDR формат. Моделът се предлага за 49,99 лв. на месец или за 999,99 лв. в брой с план Мтел без граници 5ХL.

Meсец март предлага две надпревари от сериите ATP 1000, което означава и истински тенис маратон за играчи и фенове.

Маями е отлична възможност за реванш след евентуално разочарование в Калифорния дни по-рано. Точно такъв ще търси и Григор Димитров, който отпадна още в първия кръг на Индия Уелс, а миналата година изигра само два мача в Маями преди да отпадне.

Този път Флорида може да донесе повече късмет на първата ни ракета. Гледайте всички мачове на Григор Димитров и най-интересното от Miami Open от 21 март до 1 април само в ефира на Mtel Sport 1.

Време е за въпроса в месечната ни игра. Отговаряйте правилно с коментар във Facebook страницата на Мтел и можете да спечелите смартфона Nokia 2. Ето го и новия въпрос - Какъв аксесоар ще получи всеки клиент, който поръча предварително Sony Xperia XZ2?

 

fallback
Още от Техно
fallback