Xiaomi навлиза на българския пазар в магазините на Мтел

И още телекомът пусна в продажба бяла PlayStation 4 Pro в комплект с Destiny 2

18.09.2017 | 11:02 Редактор: Мария Аладжова
Xiaomi навлиза на българския пазар в магазините на Мтел

Мтел е първият телеком у нас, който предлага смартфоните на китайския производител Xiaomi (Ксиаоми). Xiaomi е сред световните лидери в производството на смартфони и е наричан китайския Apple, като в момента компанията е петият най-голям производител на телефони в света. Вече предлагаме два смартфона на Xiaomi – достъпните Redmi 4X (Ред Ми 4 Екс) и Redmi Note 4 (Ред Ми Ноут 4). И двата модела имат изключително богати функции и предлагат отлично съотношение между цена и качество. Redmi 4X и Redmi Note 4 са налични в нашите магазини и онлайн на нашия сайт с мобилните планове Мтел без граници.

Мтел пусна в продажба бялата конзола PlayStation 4 Pro (Плей стейшън 4 Про). Страхотната новина за геймърите е допълнена и от факта, че всеки, закупил конзолата, ще я получи в комплект с хитовата игра Destiny 2 (Дестини 2). Цената на комплекта с бялата PlayStation 4 Pro е 32,99 лева на месец или 679,99 лева в брой с абонаментен план Мтел премиум 200. Конзолата разполага с 1 TB (терабайт) хард диск, по-мощен процесор и нов графичен чип, осигуряващ изчислителна мощ от 4,2 терафлопа, или два пъти повече в сравнение с PlayStation 4.

Време е за въпроса в месечната ни играта. Отговаряйте правилно във Фейсбук страницата ни, с коментар, под нашите новини и може да спечелите смартфона Xiaomi Redmi 4X (Ксиаоми Ред Ми 4 Екс). Ето какъв е новият ни въпрос: "Как се казва новата марка, чиито смартфони Мтел започна да предлага в България?"