Nokia 3 вече в магазините на Мтел

Новият бюджетен модел комбинира в себе си красив, здрав и качествен дизайн

15.06.2017 | 11:59 Редактор: Мария Аладжова
Nokia 3 вече в магазините на Мтел

Nokia се завърна на българския пазар с бюджетния модел Nokia 3, а моделът вече се предлага в нашите магазини и онлайн на Mtel.bg. Новото устройство комбинира в себе си красив, здрав и качествен дизайн, отлични характеристики за своя клас, както и използването на чиста версия на операционната система Android. Nokia 3 може да се вземе за 1 лев в брой с абонаментен план Мтел без граници 3XL.

Тази седмица започна набирането на кандидатури за журналистическия конкурс Mtel Media Masters 2017. Конкурсът има за цел да отличи най-добрите материали в областта на новите технологии, иновациите и науката. В него могат да кандидатстват представители на електронни, печатни и интернет медии, както и журналисти на свободна практика. Професионални партньори и организатори на седмото издание на Mtel Media Masters отново ще бъдат Центърът за развитие на медиите и фондация "Медийна демокрация". 

Време е за въпроса в месечната ни играта. Отговаряйте правилно във Facebook страницата ни под нашите новини и може да спечелите смартфона Samsung Galaxy A3 (2017). Ето какъв е новият ни въпрос: "Как се казва моделът, с който Nokia се завръща на българския пазар?"