fallback

Mtel предлага имуществена застраховка от 1,99 лева на месец

Запознайте се с най-новите предложения на мобилния оператор

16.12.2016 | 07:00 Автор: Луиза Божинова

Mtel предлага имуществена застраховка на цена от 1,99 лева на месец. Тя покрива щетите от 23 000 лева, включва защита на сметка и е предназначена за клиенти, които сключват двугодишни договори за мобилни или фиксирани планове. Имуществената застраховка "Моят дом" се предоставя съвместно с Алианц.

Младен Марковски е новият главен директор "Финанси" в Mtel. Той поема поста от досегашния финансов директор на компанията Милан Залетел. Марковски вече е член и на Управителния съвет на телекома.

Mtel ще зарадва клиентите си с коледна игра в своите магазини с послание "Искам повече". Промо екипи на Мтел ще бъдат в избрани магазина на телекома в цялата страна този уикенд и ще приканват клиентите да напишат коледните си желания на табела.

За да участвате в играта трябва да се снимате с табелата, да публикувате снимката си във Facebook с хаштаг #ИскамПовече и да отбележите на нея свой приятел, когото искате да зарадвате за празника. Шестима от всички участвали имат шанс да спечелят за себе си и за него телевизор, телефон или таблет.

Въпросът в играта на телекома тази седмица е: Как се казва услугата на Mtel за имуществени застраховки?

Отговаряйте правилно във Facebook страницата на Mtel и може да спечелите смартфона Huawei P9 lite.

 

fallback
Още от Техно
fallback