Удължена 5-годишна гаранция предлага А1 за смарт телевизори на лизинг с план за фиксирана услуга

07.05.2024 | 11:44 Редактор: Искра Ангелова
Удължена 5-годишна гаранция предлага А1 за смарт телевизори на лизинг с план за фиксирана услуга

През май всички смарт телевизори в магазините и онлайн на A1.bg се предлагат с удължена гаранция от 5 години. Промоционалната кампания обхваща модели на популярните марки Philips, TCL, Kivi, които могат да бъдат закупени на лизинг с план за фиксирани услуги. 

Какво трябва да знаете за телевизорите, предлагани от А1:

Philips The One

Част от  кампанията са смарт телевизорите от серията The One на Philips, които се предлагат на промоционални цени на лизинг с план за фиксирани услуги от А1 за 24 месеца и идват с удължена гаранция от 5 години. Моделите разполагат с 4K Ultra HD резолюция и са достъпни в три размера – 43 инча, 50 инча и 55 инча. 

Телевизорите от тази серия разполагат с блестяща картина в режим Ultra Motion Clarity, който осигурява по-ясна и плавна картина, както и Ambilight LED светлини зад екрана, реагиращи на случващото се на екрана. По този начин усещането по време на гледане става още по-завладяващо, благодарение на ореола от светлина, която се съобразява с любимото ви предаване, филм или игра. Друга завладяваща характеристика на този модел телевизори е Dolby Vision и Dolby Atmos технологията, която осигурява ясен звук и ярка картина като от кино студио. 

През целия месец моделите Philips 43PUS8518/12, Philips 50PUS8518/12, Philips 55PUS8518/12 се предлагат на лизинг с фиксирани планове от А1 за 24 месеца срещу съответно 38,50 лева на месец за 43 инча, 46,50 лева на месец за 50 инча и 55,50 лева на месец за най-големия модел от 55 инча. Смарт телевизорите идват и в комплект със специално дистанционно, което е с бърз бутон за платформата Xplore TV. 

KIVI TV

Сред смарт телевизорите, предлагани от А1 с удължена гаранция, са включени и двата модела телевизори на KIVI. 

Детският KIVI KIDS TV е специално създаден 32-инчов смарт телевизор за деца, който предоставя безопасно, подходящо за подрастващите съдържание и креативен дизайн. 

Телевизорът разполага с Full HD екран със защитно покритие от закалено стъкло, така че и най-щурите детски игри да не попречат на безопасността, както и специална рамка с възможност за персонализация. Благодарение на нестандартния дизайн, към рамката на телевизора могат да бъдат закрепени строителни блокчета с различен размер, форма и цвят, така че детето да отключи своята креативност. 

През целия май телевизорът се предлага за 33,50 лева на месец на лизинг с фиксиран план А1 ТВ 200 MAX за 24 месеца и идва с удължена гаранция от цели 2+3 години. 

Вторият модел от марката - KIVI 32H735QB, разполага DLED 32-инчов екран 60Hz честота на опресняване. Моделът е с безрамков стилен дизайн и също предоставя висококачествено Dolby аудио, както и дистанционно с Xplore TV бутон от А1. Този смарт телевизор може да бъде закупен срещу 16,50 лева на месец с двугодишен договор за фиксиран план ТВ 200 MAX от А1. 

TCL

Телевизорите TCL също са част от промоционалната кампания на А1 през май. Някои от моделите, които се предлагат, са TCL 43P635 и TCL 43C635 QLED. 

TCL 43C635 QLED разполага с 43-инчов екран с 4K ULTRA HD резолюция и технология на дисплея 4K QLED. Смарт телевизорът също работи с висококачествена аудио и видео система Dolby и предоставя завладяващо изживяване с ярка картина и въздействащи звуци от високоговорителите ''ONKYO''. Моделът е с операционна система Android OS и предлага редица иновативни функции, сред които интегриран гласов Google асистент. 

Всички модели, които участват в кампанията може да откриете на A1.bg