Лазерът премахва ефективно ръжда от колата (+ВИДЕО)

Машината е с мощност 1000 W

22.04.2024 | 09:06 Редактор: Толя Стоянова

С лазерно премахване една ръждясала Toyota 4Runner изглежда като току-що слязла от поточната линия. Каналът I Am Detailing в YouTube наскоро получи шанса да извърши задълбочено детайлно и козметично обновяване на 4Runner от трето поколение, като използва всички инструменти, с които разполага, за да го направи. След отстраняване на всякаква мръсотия и масло с помощта на струя със сух лед, екипът се обръща към машина за лазерно почистване с мощност 1000 W.

Устройството преминава през всеки сантиметър от долната страна и гнездата на колелата, за да премахне всяка ръжда от този 4Runner. Не са подминати спирачните ротори и корпусите на барабаните, като всичко това е впечатляващо за гледане.

След лазерното третиране 4Runner преминава през щателен кръг от измиване, корекция на боята, почистване на детайлите и на керамично покритие. И като се вземе предвид готовия продукт, изглежда, че в сервиза са пребоядисали всички панели на долната част на каросерията, чиято боя е била премахната от лазерния почистващ препарат.

Четете повече в automedia.investor.bg.

Снимка: Кадър YouTube