През февруари А1 Видеотека предлага на зрителите ново българско заглавие, романтична комедия и вълнуващ екшън

05.02.2024 | 11:36 Редактор: Искра Ангелова
През февруари А1 Видеотека предлага на зрителите ново българско заглавие, романтична комедия и вълнуващ екшън

Нови вълнуващи филми очакват зрителите на А1 Видеотека през февруари. Част от хитовите заглавия в селекцията на A1 Xplore TV включват втория пълнометражен филм на Яна Титова - "Диада", романтичната комедия "Моята луда гръцка сватба 3" и научнофантастичния екшън с мега звездата Джейсън Стейтъм "Мега звяр 2: Падината".

Филмът на режисьора Яна Титова - "Диада" ни пренася в света на 16-годишната Дида, която живее в малък град, но има голяма мечта - да замине при майка си в САЩ, за да учи рисуване. Животът на тийнейджърката се преобръща, когато научава, че разполага с броени часове, за да събере парите за самолетния си билет. В ролята на Дида влиза Маргарита Стойкова, обявена за изгряваща звезда по време на фестивала "Берлинале". Филмът ще бъде наличен за зрителите на А1 Видеотека от 9-и февруари.

"Моята луда гръцка сватба 3" е комедията, която ще дава много поводи за усмивки по време на месеца на любовта за любителите на жанра сред абонатите на А1 Xplore TV. Лентата ни среща за трети път с фамилия Портокалос. Последната воля на Костас преди да почине е семейството му да посети родното му селце. Той вярва, че по този начин те ще успеят да се завърнат към корените си. Вълнуващото приключение дава всичко, което почитателите на поредицата очакват - сгряващи сърцето моменти, любов, забавление, смях и разбира се, сватба.

Феновете на екшъните и на един от най-емблематичните му представители в лицето на Джейсън Стейтъм ще могат да се насладят в А1 Видеотека на "Мега звяр 2: Падината". Научнофантастичният филм, базиран на книгата "Падината", отново превръща главните герои в изследователи. Джейсън Стейтъм и Ву Джинг за втори път се гмуркат в дълбините на океана, но мисията и безопасността им са застрашени от безмилостни съперници. Този път те ще трябва да се изправят в безмилостна битка за оцеляване, докато наоколо дебне заплахата от огромни кръвожадни акули. Ще се справят ли с безпощадните хищници - научете сами.

А1 Видеотека на A1 Xplore TV предлага на зрителите избор между редица сериали и филми от разнообразни жанрове. Ново филмово съдържание е достъпно всеки месец, а избраните заглавия могат да се наемат за 48 часа и да се гледат неограничен брой пъти. С помощта на изкуствения интелект зрителите на А1 Видеотека на Xplore TV могат да се насладят на предложения спрямо техните предпочитания.