А1 предлага ново устройство за гейминг от разстояние PlayStation Portal™ Remote Player

Дистанционният плейър не изисква използване на телевизор и e на разположение на преференциални цени за лоялните клиенти на А1

02.02.2024 | 11:27 Редактор: Елеонора Танева
А1 предлага ново устройство за гейминг от разстояние PlayStation Portal™ Remote Player

Любителите на гейминга сред лоялните клиенти на А1 могат да закупят PlayStation Portal™ с план за фиксирана услуга на преференциални цени.

С устройството те могат да играят любимите си игри, инсталирани на PS5, навсякъде в дома си, без да е необходимо да използват телевизор. Единствено е нужно да разполагат с добра Wi-Fi връзка, чрез която да могат да стриймват съдържанието от основната конзола към PlayStation Portal™.

Устройството предоставя на потребителите ергономичен вариант да се наслаждават на PS5 игрите, дори и в случаите, когато нямат възможност да са в същото помещение като домашния телевизор. PlayStation Portal™ Remote Player е с 8-инчов LCD екран и поддържа Full HD 1080p резолюция и до 60 кадъра в секунда. Функциите на безжичния контролер DualSense, като мигновена обратна връзка и бутони, които се адаптират за нуждите на играта, предоставят висококачествено гейминг преживяване.  

Устройството се предлага на специални цени за членовете на А1 клуб от 449,99 лева в брой и от 14,99 лева на месец на изплащане за 36 месеца с план за фиксирана услуга от телекома. Потребителите могат да закупят PlayStation Portal™ Remote Player в магазините на телекомуникационния оператор и онлайн на A1.bg.

А1, част от A1 Group, е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията предоставя мобилни и фиксирани услуги, високоскоростен интернет, интерактивна, цифрова, сателитна и мобилна телевизия, четири собствени спортни канала с марката MAX Sport, платежни услуги, ICT, cloud и IoT бизнес решения. През 2022 г. A1 България отчита приходи от 640,4 млн. евро, а сравнимата EBITDA e 254,4 млн. евро.

A1 Group е водещ телекомуникационен доставчик в Централна и Източна Европа с повече от 26 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем държави: Австрия, България, Беларус, Хърватия, Словения, Северна Македония и Сърбия, а приходите на Групата за 2022 година надхвърлят 5 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в областта на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със стабилен акционер в лицето на América Móvil – един от най-големите телекомуникационни доставчици в света.