Японският перфекционизъм в продуктите на Panasonic

26.01.2024 | 09:51 Редактор: Вяра Димова
Японският перфекционизъм в продуктите на Panasonic

Един от най-влиятелните японски концерни, които специализират в производството на продукти за автоматизация и електронна индустрия е именно Panasonic. Компанията е основана преди повече от 100 години през 1918 година в Осака.

В сферата на потребителската електроника, Панасоник е добре познат бранд, който предлага богата гама от бяла и черна техника, малки домакински уреди, дори цифрови фотоапарати и видеокамери. В бранша на електронните компоненти, обаче, Panasonic Industries също се котира добре, предлагайки решения за много видове електронни устройства.

Индустриални и електронни компоненти от Panasonic

Малките компоненти изграждат големите неща. Панасоник предоставя богата гама от датчици за движение, релета, превключватели.

Релетата, които се използват в индустрията могат да бъдат много разнообразни и да се използват в захранващи устройства, в битови и домакински уреди.

Пасивни елементи

Пасивните елементи включват хиляди компоненти сред които кондензатори, резистори, варистори, предпазители, микропревключватели и други, предназначени за SMD монтаж. Продуктите на този бранд се отличават с дълъг експлоатационен живот и устойчивост на високи температури.

Вентилатори

Панасоник има сериозни традиции в производството и продажбата на продукти за отопление и охлаждане, включително вентилатори за битова и индустриална употреба и климатични системи. В портфолиото на компанията се забелязват както AC, така и DC вентилатори, в каталога присъстват и филтри.

Серия продукти за автоматиката

Дали са ви необходими индуктивни сензори, измервателни датчици, дебитомери или преобразуватели, може да разчитате на гамата на Панасоник, насочена към автоматиката. Освен тези продукти, компанията предлага още таймери, броячи, регулатори и аварийни изключватели.

Ключове и контакти

Електронните компоненти от Panasonic могат да намерят добри приложения и в дома ви. Залагайки на качество и традиции в производството, може да изберете контакти, розетки, ключове за лампи или рамки от Панасоник, които се предлагат в различни цветове и то на най-достъпни цени.

Заключение

Panasonic е компания, която дълги години не прави компромис с качеството на произведените компоненти. Използвани широко в индустриални и битови електроинсталации, електроуреди, дори в автомобилната индустрия, Панасоник е един от лидерите в тази сфера и добър избор за всеки ентусиаст или професионалист.