Празничните оферти от А1 започват с устройства на Xiaomi в комплект с фитнес гривна

Клиентите могат да закупят Xiaomi Redmi Note 12 Pro и Xiaomi 13T в комплект с Xiaomi Smart Band 8 Active и да се възползват от 50% отстъпка за първите 12 месеца за плановете Unlimited

05.12.2023 | 13:10 Редактор: Вяра Димова
Празничните оферти от А1 започват с устройства на Xiaomi в комплект с фитнес гривна

По случай коледните празници А1 ще зарадва своите клиенти със специални празнични оферти. До края на месец декември потребителите ще могат да закупят два смартфона на Xiaomi - Redmi Note 12 Pro и Xiaomi 13T в комплект с фитнес гривната Xiaomi Smart Band 8 Active. При закупуването на устройствата с план Unlimited Ultra или Unlimited L всеки клиент ще може да се възползва от 50% отстъпка от таксата за първите 12 месеца от абонамента.

Първото от двете устройства – Xiaomi Redmi Note 12 Pro, разполага с 6,7-инчов HD+ Flow AMOLED дисплей с широка цветова гама и функция за грижа за очите. Селфи камерата на устройството е 16MP, а благодарение на тройната основна камера (50MP + 8MP + 2MP) снимките са с отлично качество дори при увеличение. Xiaomi Redmi Note 12 Pro идва с 256 GB вградена памет и 8GB RAM памет, както и с голяма батерия с капацитет от 5 000 mAh и турбо зареждане от 67W. Устройството се предлага на цена от 12,50 лева на месец с план Unlimited Ultra от А1.

Xiaomi 13T от своя страна идва с 6,7-инчов FHD+ AMOLED дисплей с изключително плавна реакция на матрицата. Моделът впечатлява и със своята тройна основна камера (50MP + 50MP + 12MP), осигуряваща професионално ниво при заснемането на снимки, както и 20MP селфи камера. Xiaomi 13T също разполага с 256GB вградена и 8GB RAM памет, а мощният процесор MediaTek Dimensity 8200-Ultra допринася за енергийната му ефективност. Устройството се предлага с план от А1 на цена от 29,99 лева на месец.

Двата 5G смартфона се предлагат в комплект с фитнес гривната - Xiaomi Smart Band 8 Active. Множеството здравни функции на гривната са допълнени от нейния стилен и елегантен дизайн, превръщайки я в перфектен избор не само за ежедневен аксесоар, но и за помощник в грижата са здравето.

Двете устройства предлагат достъп до гигaбитовите скорости на 5G ULTRA и в периода на кампанията могат да бъдат закупени в брой и на изплащане с мобилните планове Unlimited, които осигуряват неограничени минути и мегабайти мобилен интернет в 5G. В момента два от плановете – Unlimited Ultra и Unlimited L се предлага с 50% от месечната такса за първата 1 година от абонамента.