Това са най-очакваните нови електромобили

Носят се слухове, че Apple се готви за icar

27.09.2023 | 09:21 Редактор: Михаела Кирилова
Това са най-очакваните нови електромобили

Електромобилите са бъдещето на индустрията, като всяка година ставаме свидетели на бързото разширяване на електрическата гама на компаниите. Това е списък с някои електрически модели, които се намират в процес на разработка като част от тях вероятно няма да стигнат до пазара.

Acura ZDX (Очаква се началото на 2024 г.)

Може да разпознаете инициалите ZDX от стария SUV модел на Acura, но този път те украсяват среден по размер кросоувър, който се очаква да бъде първият изцяло електрически автомобил на Acura, когато излезе на пазара в началото на следващата година.

Alfa Romeo Giulia EV (Очаква се през 2025 г.)

Alfa Romeo потвърди, че конвенционалния Giulia ще бъде обновена през следващите години, като компанията ще се откаже от V-6 двигателя, произведен от Ferrari, в полза на електрическото задвижване за версията, от 2025 г.

Apple Titan EV (Очаква се през 2026 г.)

След iPod, iPhone, iPad Apple готви, може би, iCar? Слухът за автомобила на американския технологичен гигант с кодово име Titan се разработва от почти десетилетие и докато бъдещето му е поставяно под съмнение, последните слухове сочат, че той най-накрая ще се появи през 2026 г.

Повече по темата четете в automedia.investor.bg

Снимка: Pexels