Седмични отстъпки на смарт устройства с "Happy days от А1 клуб"

Всяка седмица до края на годината избрани смартфони и смарт аксесоари ще се предлагат с допълнителна отстъпка за членовете на А1 клуб

12.09.2023 | 11:01 Редактор: Вяра Димова
Седмични отстъпки на смарт устройства с

От 11 септември стартира кампанията "Happy days от А1 клуб", в която А1 ще предлага на лоялните си клиенти по един смартфон и смарт аксесоар с фиксирана допълнителна отстъпка. Всяка седмица изборът от устройства ще е различен, а абонатите на телекома ще имат възможността да се възползват от закупуването на някое от тях с допълнителна отстъпка, те трябва да подпишат нов или подновят съществуващ абонамент за срок от 24 месеца за мобилни или фиксирани услуги през електронния или видео магазин на A1.bg. В играта могат да участват членове на лоялната програма А1 клуб, които са физически или юридически лица и не се обслужват от акаунт мениджър.

По време на кампанията всяка седмица до края на годината ще има нов модел смартфон и аксесоар или смарт часовник от водещи марки с разнообразни функции. През първата активна седмица (11.09.23 – 17.09.23) на фокус са две актуални устройства от Samsung. 5G устройството Samsung Galaxy A34 е сред най-новите смартфони, които се предлагат на пазара и разполага с голям брой иновативни функции. Той притежава Super AMOLED дисплей, който осигурява ясен и ярък изглед, както и добра производителност при натоварване с ефективния чипсет Mediatek MT6877V Dimensity 1080 (6 nm). По време на промоционалната седмица устройството ще се предлага с допълнителна отстъпка от 100 лева от цената според плана на договора. Така например, при подписан двугодишен договор с месечна абонаментна такса от 60 лева на месец, цената на Samsung Galaxy A34, след приложената допълнителна отстъпка, ще бъде 179,98 лева в брой.

Samsung Galaxy Watch 5 40mm LTE е смарт часовникът, който може да осигури всичко нужно в ежедневието или почивните дни. Устройството притежава елегантен дизайн, 1,2-инчов AMOLED дисплей и подсилена метална рамка. Сред някои от ключовите функции са тези за проследяване на здравните показатели и качеството на съня, както и сензорът за биоелектрически импеданс анализ (BIA), който предоставя важни данни като процент на телесни мазнини в тялото. През първата седмица на кампанията смарт часовникът е част от промо селекцията и също идва с промокод за отстъпка от 100 лева. При подписан договор с план от 60 лева на месец, след приложената допълнителна отстъпка, "умният" часовник ще струва 49,99 лева в брой.

Кампанията "Happy days от А1 клуб" ще продължи до края на годината с разнообразие от промоционални цени в брой на смартфони и смарт джаджи за ежедневието и важи на територията на България чрез електронния и видео магазина на А1. С няколко лесни стъпки всеки лоялен клиент на телекома може да се възползва от промокод за отстъпка на избраното устройство. Подробни инструкции за получаване на отстъпка, както и повече за условията, може да откриете на www.a1.bg/a1club-happy-days.