А1 предлага смартфони и смарт часовници на изплащане с 0% оскъпяване

До края на август iPhone 14 Pro, Samsung Galaxy S23+, Xiaomi 13 и 3 смарт часовника на Huawei и Samsung ще се предлагат на изплащане с 0% оскъпяване

03.08.2023 | 11:47 Редактор: Вяра Димова
А1 предлага смартфони и смарт часовници на изплащане с 0% оскъпяване

До края на август три 5G смартфона и три смарт часовника ще са още по-достъпни за клиентите на А1. Телекомът предлага флагмани на Apple, Samsung и Xiaomi и актуалните модели смарт часовници Huawei Watch GT 3 Pro, Huawei Watch GT 3 SE и Samsung Watch5 44 мм на изплащане без оскъпяване с мобилните планове Unlimited.

И трите смартфона, част от лятната селекция устройства с 0% оскъпяване, са от най-високия клас устройства на съответните марки. Първият модел е iPhone 14 Pro, който разполага с най-добрите мобилни технологии на Apple. Смартфонът се предлага в комплект с оригинално бързо зарядно, с 128 и 256GB памет и в четири различни цвята – астро черно, сребърно, златно и тъмновиолетово. Моделът със 128GB памет може да се поръча с план Unlimited Ultra на изплащане без оскъпяване за 79,98 лева на месец.

Сред промоционалните модели е и актуалният флагман на Samsung – Galaxy S23+, който също идва с бързо зарядно, в две версии по отношение на вградената памет - 256 и 512GB, и четири различни цвята – мистично черно, нежна лавандула, естествен памук и горско зелено. Galaxy S23+ 256GB се предлага на изплащане с 0% оскъпяване за 60,42 лева на месец с план Unlimited Ultra.

Третият смартфон e Xiaomi 13, който се предлага в комплект с безжични слушалки ttec Soundbeat+ на цени от 46,68 лева на месец без оскъпяване с план Unlimited Ultra. Моделът е наличен в три различни цвята – розово, черно и синьо.

Освен смартфоните А1 предлага и три модела смарт часовници на изплащане без оскъпяване с мобилен план Unlimited. Сред предложенията са Huawei GT3 Pro 46 мм в черен цвят, който може да бъде закупен на цени от 11,70 лева на месец и Huawei GT3 SE в зелен и черен цвят, чиято цена на изплащане започва от 1,68 лева на месец.

Последният модел от селекцията устройства, които се предлагат с 0% оскъпяване, е Samsung Galaxy Watch5 44 мм LTE. Смарт часовникът може да бъде поръчан в сив и син цвят на цени от 7,92 лева на месец с план Unlimited Ultra.