Пореден пример за лошо качество на електромобилите на Tesla

Чисто нов автомобил с изкривена външна лайсна на прозореца

31.07.2023 | 13:25 Редактор: Михаела Кирилова
Пореден пример за лошо качество на електромобилите на Tesla

Поредният пример за лошото качество, или по-точно за липсата на контрол върху качеството на произведените електромобили на Tesla се появи в Reddit. Собственик на чисто нов Model Y Longe Range публикува снимки на външната част на една от вратите, на които се вижда неправилно подравненото уплътнение, причиняващо силен шум в колата по време на движение.

Докато пътувал към дома си, след като получил новия си електрически кросоувър, собственикът чул силен шум, сякаш прозорецът е отворен. Мъжът нямал никакъв опит с електромобили и първоначално приел, че това се дължи на "липсата на шум от двигателя".

Проблемът обаче се задълбочава през следващите дни и това кара собственикът да се увери, че всички врати и прозорци се отварят и затварят правилно, както и че всички уплътнения са на място.

Именно при внимателния оглед е открит дефект - външната лайсна над прозореца на шофьора е видимо изкривена, за разлика от другата страна, която е напълно изравнена с каросерията. Потребители на Reddit попитаха собственика как е пропуснал нещо подобно по време на доставката, на което той да отговори, че дефектът не е било толкова забележим в при огледа преди приемането и вероятно се е влошил по-късно.

Повече по темата четете в automedia.investor.bg

Снимка: Pexels
 


2
0 rate up comment rate down comment 0
бг Тренера
преди 8 месеца
и пак глупаците с е роят да ги купуват ! гледам че и у нас в БГ е пълно с шарани които се хвърлят на тЕзи коли които са скъпи и не за българският пазар ! *** бол у БГ Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 0
asd
преди 8 месеца
Това да им е проблема... Сигнализирай за неуместен коментар