От днес може да вземете винетки 2023 онлайн и в търговската мрежа на Vivacom

Потребителите, закупили винетка от Vivacom, получават потвърждение при нейното активиране и напомняне при изтичането ѝ

11.01.2023 | 16:20 Редактор: Елеонора Танева
От днес може да вземете винетки 2023 онлайн и в търговската мрежа на Vivacom

Всички, които имат нужда от годишни, месечни и уикенд винетки, сега могат да се сдобият с тях бързо, лесно и удобно от Vivacom. Всеки, който го направи, веднага получава потвърждение на посочения от него имейл и мобилен номер, че тя е активирана, а когато винетката изтича, получава напомняне от оператора. Валидността на винетката може да се проверява по всяко време на vivacom.bg и в Pay by Vivacom. Информация за видовете винетки вижте тук.

Всеки, който иска да закупи винетка от Vivacom, може да го направи в магазините, на сайта vivacom.bg или чрез дигиталния портфейл Pay by Vivacom. Винетките се предлагат по обявените от АПИ цени, а добрата новина за водачите на автомобили е, че от началото на 2023 година тези цени са по-ниски.

Vivacom е представител и разпространител на електронни винетки в партньорство с "Диджитол Смарт Инфраструктура" АД (Digitoll).

Платежните услуги през приложението Pay by Vivacom се предоставят от "Пейнетикс" АД – дружество за електронни пари, притежаващо лиценз, издаден от БНБ с решение №44 от 11.04.2016 г. Виваком България ЕАД е доставчик на приложението Pay by Vivacom и представител на "Пейнетикс" АД, вписан в регистъра на БНБ по чл.19 от ЗПУПС. "Файър" е доставчик на технически услуги за Виваком България ЕАД.