A1 с празнично предложение - флагманите от серията Samsung Galaxy S22 и Galaxy A53 5G с до 200 лева отстъпка

А1 Xplore TV вече предлага на абонатите хитови български филми

16.12.2022 | 14:45 Редактор: Ирена Бакърджиева

В навечерието на коледните празници A1 предлага на потребителите трите флагмански модела Samsung Galaxy S22 Ultra, S22+ и S22, както и практичния Galaxy A53 5G на празнични цени – с до 200 лева отстъпка и план Unlimited Ultra.

Предложението е валидно до края на декември, а потребителите ще могат да се възползват и от 50% отстъпка на таксата за плановете Unlimited през първите 12 месеца от договора, както и от неограничена скорост на сърфиране в 5G ULTRA мрежата на A1 до края на годината.

Хитови български филми вече са достъпни за абонатите на А1 Xplore TV

A1 Xplore TV вече предлага на абонатите си хитови български филми. От началото на декември А1 Xplore TV започна да предлага на своите абонати едни от най-популярните български филми.

Освен топ заглавията за месец декември, сред които екшъна "Линейката" и романтичната комедия "Списъкът на г-н Малкълм", A1 Видеотека предлага на своите абонати и българското предложение за "Оскар" – "В сърцето на машината", което е налично в А1 Видеотека, както и романтичната екшън комедия "Диви и щастливи", която абонатите на А1 Xplore TV могат да гледат като част от допълнителния пакет "MAX видеотека". Повече информация можете да намерите в А1.bg.