Тази Коледа А1 ще закръгля платените сметки през Моят А1 в полза на фондация "За доброто"

A1 предлага на новите си абонати с планове Unlimited 50% отстъпка от месечната такса за неограничени национални минути и MB за първата година

18.11.2022 | 13:10 Редактор: Ирена Бакърджиева

А1 започва коледна кампания в подкрепа на фондация "За доброто" и проект "Светулка" за преобразяване на материалната и емоционалната среда в детските болнични отделения у нас. Със свои средства телекомът ще закръгля до лев всички сметки, платени от частни клиенти в приложението или портала Моят А1.

Кампанията ще продължи от 14 ноември до 31 декември, като след това А1 ще направи дарение, равно на събраната при закръглянето на сметките сума. Парите ще бъдат използвани за следващия проект "Светулка" за обновяването на детско болнично отделение в страната.

A1 предлага достъпни 5G смартфони и планове Unlimited с 50% отстъпка

A1 предлага на новите си абонати, избрали плановете Unlimited, 50% отстъпка от месечната такса за неограничени национални минути и неограничени мегабайти за цяла година.

До края на 2022 г. те ще имат и пълен достъп до 5G ULTRA мрежата на телекома за гигабитови скорости на сваляне на информация, както и достъп до различни платформи с премиум видео, спортно, музикално или информационно съдържание. До края на ноември телекомът предлага на промоционална цена и два от популярните модели на Samsung – Galaxy A23 5G и Galaxy A13 5G.