"Моят A1 ти е на късмет" продължава с нови предметни награди

A1 Xplore TV вече работи и на устройства с Android TV

11.11.2022 | 16:16 Редактор: Вяра Димова

Играта "Моят A1 ти е на късмет" навлиза в нова фаза с нови призове и много бонуси за участниците. До 29 януари 2023 г. всички регистрирани потребители на приложението и секцията "Моят A1" на А1.bg ще могат отново да завъртят виртуалното Колело на късмета.

Там ги чакат моментни награди – мегабайти на максимална скорост, национални минути и много други. Те могат да активират спечеления бонус с 24-часова валидност за своя номер или да го подарят на свой близък, който също използва мобилните услуги на A1.

Новите сектори на Колелото на късмета пък са вход към седмичните тегления на предметните награди – смартфони Samsung Galaxy A23 5G и безжични слушалки TCL.

A1 Xplore TV вече е налично и на устройства с Android TV

Приложението А1 Xplore TV вече е достъпно и за притежателите на смарт устройства с операционната система Android TV. То се инсталира от Play Store, като няма никаква нужда от идването на екип за инсталация – потребителят се регистрира и активира услугата сам. Единственото нужно е съвместимо устройство с надеждна интернет връзка.

С новата платформа, в портфолиото на A1 влиза и нов бранд смарт телевизори – TCL. Сериозният растеж на марката през последните години се дължи на комбинацията от дизайн, функции и добра цена.