Платеното паркиране в 10 български града вече е лесно и бързо с "Моят А1"

Интерактивни тренировки от Pulse Plus вече са достъпни с допълнителен пакет "MAX видеотека" в A1 Xplore TV

04.11.2022 | 15:41 Редактор: Елеонора Танева

С „Моят А1“ платеното паркиране вече е бързо и лесно. Новата функционалност на платформата е налична за зоните в София, Бургас, Пловдив, Русе, Стара Загора, Благоевград, Дупница, Ямбол, Враца и Велинград.

След първоначалното въвеждане, приложението запомня данните на автомобила, като дава възможност за запазване на повече от едно МПС. Автоматично се засича местоположението спрямо зоните за платен престой, а заплащането на паркирането става директно през „Моят A1”. Сумата се начислява към сметката на абоната или се приспада от баланса на предплатените карти.

„MAX видеотека“ вече предлага допълнителен пакет с интерактивни тренировки от Pulse Plus в A1 Xplore TV

Интерактивни тренировки от Pulse Plus вече са достъпни с допълнителен пакет „MAX видеотека“ в A1 Xplore TV. Пакетът включва разнообразно съдържание от специалистите на фитнес веригата Pulse Fitness & Spa.

Те включват кардио, силови тренировки, йога и други активности, които абонатите могат да намерят в секцията Pulse Plus. Допълнителният пакет се предлага като част от актуалните ТВ оферти на А1 с 1 месец безплатен период и 0,99 лева на месец след неговото изтичане, а клиентите на други оферти могат да го добавят само за 2,99 лева на месец.