А1 вече предлага флагманския Huawei Mate 50 Pro

Новата генерация iPad и iPad Pro вече е в A1

28.10.2022 | 10:56 Редактор: Тодор Петров

Новият флагмански Huawei Mate 50 Pro вече се предлага на предварителна продажба от A1. Моделът впечатлява с мултимедийните си възможности, както и с функциите, специално предназначени за мобилна фотография.

50-мегапикселовата му камера е с първата в света 10-степенна механична бленда, а гледането на снимки и 4K видеа е удоволствие на 6,74-инчовия извит OLED дисплей.

Huawei Mate 50 Pro се предлага за предварителна поръчка от A1 до 6 ноември на изплащане или в брой с план Unlimited Ultra. Първите 20 клиенти, които го изберат, ще получат смарт часовник Huawei Watch GT3.

Новата генерация iPad и iPad Pro – вече в A1

A1 започна да предлага новата генерация iPad и iPad Pro. Устройствата на Apple се предлагат от A1 на изгодна цена. iPad Pro е най-мощният таблет на пазара със своя 8-ядрен процесор Apple M2. Таблетът идва с обновен екран, Wi-Fi 6E поддръжка, която дава по-бързи скорости и подобрен софтуер на камерите.

От своя страна новият iPad също има редица подобрения. Таблетът вече е по-тънък, но с по-голям 10,9-инчов дисплей и A14 Bionic процесор. Повече информация можете да намерите на А1.bg