A1 предлага новия Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 5G

Телекомът и НАПГ организираха пролетен лагер за младежи от приемни семейства

15.04.2022 | 12:23 Редактор: Жаклина Иванова

A1 предлага ексклузивно за телекомите в България новия Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 5G. Смартфонът разполага с батерия със забележителни параметри, устойчивост и възможност за ултра бързо зареждане. Моделът предлага на потребителите и тройна задна камера, както и 16 МР селфи камера. Той е съвместим с мрежите от пето поколение и ще предложи гигабитовите скорости на 5G ULTRA от А1.

Телекомът разширява портфолиото си и с по-достъпния Xiaomi Redmi Note 11. Той има AMOLED дисплей с Full HD+ резолюция и честота на опресняване 90Hz. Камерата е четворна с 50МР основен сензор, 8МР ултраширокоъгълна камера, 2МР макро камера и 2МР сензор за дълбочина. Процесорът е 8-ядрен Snapdragon 680 предлага по-висока енергийна ефективност в сравнение с последното поколение.

В ежегодния пролетен лагер на А1 и НАПГ се включиха 20 младежа на възраст между 14 и 18 години.

А1 и Националната асоциация за приемна грижа проведоха ежегодния пролетен лагер за младежи от приемни семейства. Лагерът "Споделяме заедно" бе посветен на личната история на младежите, както и на привързаността, принадлежността и връзката с другите. Пролетното събиране за ученици от приемни семейства е част от дългогодишната подкрепа на А1 за каузата на приемната грижа и инициативите на НАПГ. В събитието участваха 20 младежи от 14 до 18 годишна възраст от различни региони в страната, а лагерът се проведе в Националния STEM център в София.

Освен посещението им в централата на А1, младежите успяха и да разгледат столицата, благодарение на предоставените от Столичната община карти за достъп до градския транспорт, да гледат постановка в Народен театър "Иван Вазов", да играят боулинг и да посетят "Музейко".

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК