А1 прави роуминга извън ЕС по-достъпен за своите клиенти

Телекомът започна да предлага новия HUAWEI nova 9 SE

01.04.2022 | 11:40 Редактор: Тодор Петров

А1 ще направи роуминга значително по-достъпен за своите частни клиенти от 26 април тази година. Малко преди началото на летния сезон телекомът ще предложи нови роуминг цени за страните от Западните Балкани и Турция, както и за останалите страни извън Европейския съюз и специални роуминг условия за Великобритания след излизането ѝ от ЕС.

Клиентите на телекома в Обединеното кралство ще могат да се възползват от разговори за 0,09 лева на минута и мобилен интернет за 0,01 лева на мегабайт. Повече информация за новите роуминг цени, можете да намерите на A1.bg.

Новият HUAWEI nova 9 SE вече се предлага от А1

Новият HUAWEI nova 9 SE вече е достъпен в онлайн магазина на А1 и може да бъде закупен в брой или на изплащане с план от А1. Телекомът има изненада за първите 50 клиента, които закупят новия смартфон до 3 април – те ще го получат в комплект с безжични слушалки HUAWEI FreeBuds 4i. Тези, които решат да закупят устройството до 23 юни, ще се възползват и от 12 месеца застраховка на екрана от HUAWEI.

HUAWEI nova 9 SE представлява добро съотношение между качествена изработка и достъпна цена. Смартфонът има елегантен дизайн, който е и удобен за употреба. HUAWEI nova 9 SE разполага с 16 MP селфи камера, която е изрязана в горната част на дисплея. Устройството има и четворна камера на гърба си с класическия за HUAWEI  дизайн със 108 MP основен сензор, 8 МР ултраширок обектив, 2 МР дълбочинен обектив и 2 МР макро камера.