fallback

Хитови заглавия от Оскарите на специални промоционални цени очакват абонатите на Xplore TV в А1 Видеотека

От 24 март до 8 април клиентите на Xplore TV могат да наемат номинирани и спечелили Оскар филми за специална цена от 0,99 лeвa

24.03.2022 | 15:00 Автор: Ваня Кузманова

А1 прави специална изненада за абонатите на Xplore TV, за да могат да се насладят максимално на треската за Оскари в края на март. В А1 Видеотека номинирани и наградени по време на церемонията на Наградите на академията филми ще бъдат на разположение за абонатите срещу символичната такса от 0,99 лeвa от 24 март до 8 април. Селекцията включва над 20 заглавия, подбрани специално за потребителите на А1 Видеотека, сред които има фаворити за тазгодишната церемония, както и вече добре познати филми от предишни години.

Всеки филм може да бъде гледан множество пъти в рамките на 48 часа след наемането му в А1 Видеотека. След края на промоционалната кампания филмите ще могат да бъдат наемани на стандартни цени от 4,99 или 6,99 лева.

Сред новите заглавия се отличават научнофантастичният феномен "Дюн", най-новото попълнение в поредицата за Джеймс Бонд "Смъртта може да почака", който ще е наличен в платформата до 4 април, а от 25 март А1 Видеотека ще предложи и запленяващата история за две от най-големите звезди в тениса "Методът Уилямс". "Дюн" беше един от най-обсъжданите филми през 2021 г., особено от феновете на литературната поредица, за които екранизацията беше дългоочаквана. Филмът получи рекорден брой номинации за Оскар през тази година – цели 10. Последното попълнение в поредицата за легендарния Джеймс Бонд също представлява огромен интерес за киноманите със своите три номинации. Даниел Крейг отново се въплъщава в легендарния шпионин, с което предоставя на феновете поредното спиращо дъха филмово изживяване. От своя страна биографичната лента за едно от най-известните семейства в тениса "Методът Уилямс" запали сърцата на зрителите с историята за Серина и Винъс Уилямс и техния баща, който в началото на кариерата им като професионални тенисистки е и техен треньор. Лентата получи 6 номинации за Оскар през настоящия сезон, включително и такава за Уил Смит, който играе главната роля във филма.

Сред над 20-те филмови предложенията в А1 Видеотека за сезона на Оскарите има и вече добре познати на публиката хитови заглавия, обрали овациите на критиците на церемонията през изминали години. Всеки от филмите от легендарната трилогия "Кръстникът" също е достъпен за абонатите на Xplore TV само за 0,99 лева. Екранизации на известни литературни произведения като "Великият Гетсби" и "Ема" са включени в селекцията. За любителите на мюзикълите А1 Видеотека предлага и световната поп икона Лейди Гага заедно с холивудската звезда Брадли Купър в наградения с Оскар "Роди се звезда". Сред заглавията зрителите могат да се насладят и на спиращата дъха военна драма "Дюнкерк".

Заглавията от сезона на Оскарите са само част от над 20 000 заглавия в А1 Видеотека. Платформата Xplore TV предлага на своите абонати широка палитра от филми и сериали, предназначена за всеки вкус и възраст. Функцията за AI препоръки позволява на телевизионната платформа да "запомня" предпочитанията на зрителите, научавайки се да им предлага подходящи за техния вкус заглавия.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Техно
fallback