А1 осигури безплатен роуминг за клиентите си в Украйна

Телекомът дава безплатен достъп до 5G ULTRA за своите абонати на мобилен тарифен план

04.03.2022 | 13:00 Редактор: Теодора Патронова

В знак на подкрепа и солидарност с украинския народ и българите в Украйна А1 предостави безплатни услуги в роуминг за абонатите си там и 1 000 безплатни минути за международни разговори с Украйна за всички клиенти на А1 в България. За абонатите в Украйна разговорите в роуминг, SMS-ите и мобилният интернет вече са безплатни, а за тези в България безплатните минути се добавят автоматично и са активни за период от 30 дни след датата на активирането им. А1 ще следи ситуацията в Украйна и ще реагира спрямо нейното развитие и нуждите на клиентите след края на 30-дневния период.

От телекома споделиха, че вярват, че в безпрецедентна ситуация като настоящата, компаниите трябва да бъдат отговорни не само с позиции, но и с реални дела, затова и А1 България предоставя безвъзмездно тези услуги на всички свои клиенти в Украйна и България.

A1 предлага на своите клиенти 500 000 MB на максимална скорост с 5G ULTRA

От 1 март A1 дава безплатен достъп до 5G ULTRA за пет месеца на всички абонати на мобилен тарифен план и 500 000 МВ бонус на максимална скорост. Бонусът може да се активира през приложението Моят А1 или портала Моят А1 на A1.bg само до 31 март.

Допълнителните мегабайти се активират еднократно и трябва да бъдат изразходени в рамките на следващите пет месеца. За да се възползват от 5G ULTRA, абонатите трябва да притежават и съвместимо с най-бързата мрежа на А1 устройство. Списъкът със смартфони, които поддържат 5G ULTRA, е достъпен в онлайн магазина на А1.bg.  Клиентите с тарифен план, който включва 5G ULTRA, ще могат да ползват мрежата на максимална скорост независимо от избрания от тях абонамент. Така всички тарифни планове Unlimited ще се изравнят като възможности за скорост на връзката с Unlimited Ultra.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК