Още пет сезона LaLiga по MAX Sport

А1 ще бъде единствен носител на правата за България

28.05.2021 | 10:35 Редактор: Здравко Черкезов
Още пет сезона LaLiga по MAX Sport

A1 придоби правата за излъчване на LaLiga за следващите пет сезона чрез своите спортни канали. MAX Sport е дом на испанското първенство през последните 3 години, а от новия сезон А1 ще бъде единствен носител на правата за България. Това означава, че до сезон 2025/2026 мачовете от LaLiga ще се излъчват ексклузивно по каналите, част от ТВ пакета MAX Sport Plus.

Новият стар дом на испанския футбол

Към настоящия момент богатото портфолио на каналите MAX Sport включва и още много интересни футболни първенства и турнири – UEFA Шампионска лига, италианската Серия А, нидерландската Eredivisie, Купата на Франция, Купата на Турция, американската MSL, Копа Либертародес, Копа Судамерикана и други.

"La Liga е сред топ футболните първенства в Европа и от доста време е неизменна част от богатото съдържание на MAX Sport. За нас придобиването на ексклузивните права за още пет години за излъчване на испанското първенство в България е важна стъпка в последващото развитие на каналите MAX Sport. Това е и нашата категорична гаранция, че зрителите ни ще получават през следващите години едно още по-богато и разнообразно спортно съдържание, в което ще има както топ футболни и спортни събития, така и много нови собствени продукции", заяви Симеон Донев, старши директор "Маркетинг" в А1 България.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК