Кои са най-големите киберзаплахи в банковия сектор – на фокус във второто онлайн издание на "Банки и финанси“

Експерти в областта на сигурността коментират темата на 19 май, от 14:15 часа

18.05.2021 | 15:50 Редактор: Юлия Христова
Кои са най-големите киберзаплахи в банковия сектор – на фокус във второто онлайн издание на

Как пандемията повлия на киберсигурността, появиха ли се нови заплахи и открити ли са релевантни решения ще коментират водещи експерти по време на второто издание на дигиталното събитие "Банки и финанси“ на 19 май, което се организира от водещия икономически сайт Investor.bg.

Участие в него ще вземат Васил Сланчев, ръководител отдел „Частно банкиране и взаимни фондове“ в управление „Капиталови пазари“, Пощенска банка, Юлиан Лесев, ръководител Разработка на компютърни системи, LIREX и Митко Карушков, aдвокат транзакции, технологии, препоръчан експерт по защита на данните от Bloomberg BNA, САЩ.

Специалните гости в студиото на „Банки и финанси“ ще споделят някои добри примери от практиката за защита от киберзаплахи и начините, по които могат да се подсигурят приложенията на банките. По време на онлайн дискусията, те ще споделят наблюденията си и върху интереса към взаимните фондове, life-cycle фондовете и предпочитаните активи в момента.

Второто издание на онлайн събитието ще се излъчва на живо в дигиталната стрийминг платформа за събития Investor Media PRO, както и на www.investor.bg/live.

"Банки и финанси“ се провежда с подкрепата на УниКредит Булбанк, MGF, Пощенска банка, Software Group, LIREX, F5, TBI Bank. 

Медийни партньори на събитието са Bloomberg TV Bulgaria, Dnes.bgBulgaria ON AIRMoney.bgSmartMoney.bg и списание BusinessGlobal.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК