5G смартфони с големи намаления в А1

30% отстъпки и за срочен абонамент в е-просвета

14.05.2021 | 14:13 Редактор: Никола Симеонов

А1 намалява цените на редица 5G смартфони

След като стана първият телеком в България, който пусна 5G мрежа в над 75 населени места и 5G планове, А1 започва и намаление на 5G смартфони, чрез което компанията иска да направи технологията по-достъпна за потребителите. Отстъпките достигат до 100 лева и важат за 5G модели от сериите iPhone 12, Galaxy S21 и Xiaomi Mi 10T, както и за модели на Huawei, ZTE и OnePlus. Устройствата се предлагат с мобилните планове на А1.

Сред флагманите, включени в промоцията, особено впечатление правят серията iPhone 12, както и iPhone 12 mini. Снабдени със своя мощен чип А14 Bionic, те не отстъпват на Pro и Pro Max версиите във възможността си за връзка с мрежите от пето поколение. Интегрирането им в мрежата на А1 беше очаквано с голямо нетърпение от феновете на бранда, а намалените в момента цени са отлична възможност за ъпгрейд на потребителите, използващи по-старо устройство.

Онлайн училището е-просвета ще продължи да работи и през лятото

За да направи образователната платформа още по-достъпна, Издателска група "Просвета“ и А1 предлагат изключителната възможност за 30% отстъпка при направен срочен абонамент. Ексклузивното предложение важи от 10 май до 9 юни 2021 г.

•        Едногодишен абонамент за 10,99 лв. на месец

•        Двугодишен абонамент за 6,99 лв. на месец

Платформата може да се достъпва едновременно от две устройства, което значително облекчава семействата с деца, учещи  в различни класове. Съдържанието на е-просвета отговаря на програмите на МОН и е подходящо за всички ученици, независимо по учебниците на кое издателство работят.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК