Oскарите влизат в А1 Видеотека

Вълнуващи двубои от плейофите на националната волейболна лига

26.04.2021 | 15:25 Редактор: Десислава Атанасова

Важна информация за киноманите

Малко след края на 93-те награди на Академията за филмови изкуства и науки на САЩ, по-известни като Оскарите, силните емоции продължават за абонатите на Xplore TV. В А1 Видеотека почитателите на киното ще могат да се насладят на едни от най-горещите заглавия, които се бориха за престижните отличия. Сред тях са номинираните за множество награди „Без звуци в живота“, „Юда и черният Месия“ и „Тенет“.

В А1 Видеотека зрителите на Xplore TV могат да намерят и редица други номинирани и лауреати на Оскарите от предишни години, сред които и класическите вече ленти на Стивън Спилбърг „Джурасик парк“ и на Кристофър Нолан – „Интерстелар“.

Абонатите на А1 Xplore TV разполагат с разнообразен избор на първокачествени филми и сериали, които вече надхвърлят 20 000 заглавия. В богатия „афиш“ на А1 Видеотека те могат да намерят подходящи за различни възрасти и жанрови предпочитания филми.

Плейофите в НБЛ – само по MAX Sport 2

Няма време за почивка за топ отборите в Националната баскетболна лига. Току завършил редовният сезон и веднага започват плейофните дуели. Тимовете се познават достатъчно добре, така че дребните детайли ще направят разликата. Не пропускайте най-интригуващите срещи от тази фаза на шампионата в преките включвания по MAX Sport 2.

Двойките са вече ясни: Балкан – Берое; Черноморец – Академик; Рилски спортист – Спартак (Пл) и Левски Лукойл – Ямбол. По правилата на турнира се играят два мача – първи срещи и реванши. Ако двата отбора си разменят по една победа, следва трета среща, която да постави точка на спора. Двубоите започват от 21 април и ще продължат до първи май, в случай че се наложи провеждането на трети срещи.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК