А1 впечатлява с първия 5G тарифен план

Huawei с мощна камера е устройство на месеца на А1.bg

16.04.2021 | 09:55 Редактор: Жаклина Иванова

За първи път в България - 5G план

Седмица след като А1 спечели търга, организиран от Комисията за регулиране на съобщенията за разпределение на радиочестотния спектър 3,6GHz, телекомът вече предлага първия 5G тарифен план в страната. Достъпът до 5G ще бъде част в най-новия мобилен план А1 Unlimited. Той беше представен по-рано този месец и включва безкрайни минути, неограничени мегабайти без лимит на максималната скорост и неограничени SMS и MMS – в България и в роуминг в ЕС. От днес A1 Unlimited вече предлага и безкрайни мегабайти на максимална скорост и в 5G мрежа в страната и ЕС.

От днес А1 предлага и 5G роуминг в Европа и САЩ, с което се нарежда между малкото оператори в света, които предлагат услугата. Достъпът до 5G роуминг не води до промяна в цената на плана. По този начин абонатите ще могат да се възползват от неограничени мегабайти при скорости, достигащи над 1 000 Mbps в районите, където има покритие на мрежите от пето поколение.

Huawei P40 Lite е по-достъпен от всякога

Нова промоция могат да открият посетителите на онлайн магазина на А1.bg. Huawei P40 Lite е смартфон на месеца, а цените му са намалени с до 40 процента, в зависимост от избрания тарифен план. Клиентите ще го получат и в комплект с външна батерия ttec PowerCard с капацитет от 5000 mAh.

Сред най-отличителните черти на устройството е прецизната му камера, която надхвърля очакванията за този ценови клас. Със своите 4 обектива, тя прави много добри снимки, дори при слаба осветеност и на движещи се обекти.

Huawei P40 Lite е сред моделите на китайския производител, които нямат инсталирани Google услуги, но еквивалент на практически всичко може да бъде открит в собствения магазин за приложения – Huawei AppGallery.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК