Новите тенденции на имотния пазар и в строителството – акцент във второто издание на Tech 21

Събитието на Bloomberg TV Bulgaria гледайте на 18 април от 18:30 часа

12.04.2021 | 10:18 Редактор: Жаклина Иванова
Новите тенденции на имотния пазар и в строителството – акцент във второто издание на Tech 21

След като очерта бъдещето на здравеопазването и фармацията, проектът на Bloomberg TV Bulgaria – Tech 21, се фокусира върху развитието на имотния пазар и строителството. Пандемията изправи тези два сектора пред много предизвикателства, но и потвърди тезата, че инвестицията в имот остава най-предпочитаната, дори по време на световна здравна криза.

Специалното студио на Tech 21, което ще се излъчи на 18 април, от 18:30 часа, в ефира на Bloomberg TV Bulgaria, ще събере водещи експерти, които ще обсъдят как се развива новото строителство в отделните региони на страната и дали Covid кризата ускори дигитализацията в сектора. Второто издание на Tech 21 ще даде отговор и на въпросите какво прави имотите в затворените комплекси по-привлекателни за купувачите, защо зелените площи около жилището стават все по-търсени и колко важна е топлоизолацията? Експерти ще коментират  как да изберем правилния имот, в който да инвестираме – дали да заложим на апартамент, или на къща и как се променя интериорният дизайн? Има ли интерес към дългосрочни наеми на луксозни ваканционни имоти в навечерието на летния сезон?

Зрителите ще разберат как виртуалните огледи промениха бизнеса с недвижимите имоти и от какви критерии се ръководят купувачите по време на пандемия.

Участие във второто издание на проект Tech 21 ще вземат инж. Георги Шопов, председател на УС на Национална асоциация на строителните предприемачи, Невена Стоянова, управляващ директор на агенция за луксозни имоти Luximmo, Стефан Ангелов, изпълнителен директор на Споти Файнънс, доц. д-р Тодор Недев, управител на Austrotherm Bulgaria, инж. Ивайло Рашев, директор на Bosch България и Николета Кръстева, основател на студио за интериорен дизайн EXTRAVAGANCE design. Водещ на специалното студио ще бъде журналистът от Bulgaria ON AIR Калина Донкова.

Второто издание на новия проект на единствената бизнес телевизията у нас ще се излъчва на живо в ефира на Bloomberg TV Bulgaria, в сайтовете и социалните мрежи на водещите канали на Investor Media Group – Bloombergtv.bg, Bgonair.bg, Investor.bg, Dnes.bg.

Tech 21 се провежда със специалната подкрепа на Национална асоциация на строителните предприемачи, агенция за луксозни имоти Luximmo, Застрахователно акционерно дружество "Армеец“, иновативната платформа за инвестиции в недвижими имоти Spotifinance.com, водещият австрийски производител на топло и шумоизолационни материали Austrotherm - Austrotherm Bulgaria, домакински уреди Bosch и студио за интериорен дизайн EXTRAVAGANCE design.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК