10 000 MВ бонус за предплатените карти на А1

A1 Wallet вече може да се зареди и с кеш

19.03.2021 | 14:11 Редактор: Тодор Петров

Важна новина за потребителите на предплатени карти

А1 обяви началото на нова промоционална кампания от 15 март, този път насочена към потребителите, които използват предплатените услуги на телекома. До края на месец април всеки, заредил своята карта с минимум 10 лева, ще получи бонус от 200 национални минути и 10 000 МВ мобилен интернет.

Бонуси ще получат всички нови и настоящи клиенти на предплатена услуга, които имат активирана оферта А1 с бонуси при презареждан. Бонус минутите и МВ могат да бъдат използвани за 20 дни след извършеното зареждане, а всяко ново презареждане на предплатената карта удължава срока им.

Тези, които искат да се възползват от промоцията с 10 000 МВ мобилен интернет, но все още не са си активирали оферта от А1 с бонуси при презареждане, могат да го направят много лесно, като изпратят SMS с текст А1 на кратък номер 789. SMS-ът е безплатен, а скоро сред изпращането му потребителят ще получи потвърждение за активацията.

Зареди А1 Wallet с кеш през Cashterminal

Вече има нов начин за зареждане на дигиталния портфейл А1 Wallet. От 15 март потребителите на приложението могат да го направят и с пари в брой, използвайки машините Cashterminal в цялата страна. С това възможностите за зареждане на А1 Wallet стават три, като опциите с банкова карта или банков превод продължават да работят без промяна. С най-новото решение А1 Wallet дава още по-голяма гъвкавост на потребителите за управление на личните финанси.

Процесът по зареждане на А1 Wallet с пари в брой е бърз и интуитивен, като потребителите на приложението трябва да извървят няколко лесни стъпки. Като начало трябва да изберат таб „Зареди“ от приложението, което ще визуализира трите възможни опции. При избор на „Кеш“, А1 Wallet ще генерира уникален 9-цифрен код, необходим за самото зареждане.