Месец на Samsung в А1

Телекомът обяви и сериозни намаления за интернет и ТВ

05.03.2021 | 12:12 Редактор: Тодор Петров

Смартфони и таблети на по-ниски цени

А1 намали цените на всички актуални модели смартфони и таблети на Samsung, които се предлагат от компанията. Намалението достига 50% или 320 лева и ще продължи до края на месец март, а от него могат да се възползват както клиентите на онлайн магазина на А1, така и на търговските обекти на телекома, които изберат абонамент за мобилен план A1 ONE Unlimited.

Изборът от устройства е изключително широк – от бюджетни предложения като Samsung A20e и A21S, които се предлагат с 50% намаление, до средния клас смартфони Galaxy A51 и A71 с 25% отстъпка. Клиентите на телекома могат да избират и от флагманите и последното поколение продукти на Samsung като Galaxy S20 FE с 15% по-ниска цена и Galaxy S21 Ultra 256 GB, където намалението е почти 200 лева. Сгъваемият Galaxy Z Fold2 също е част кампанията и е наличен с 324 лева намаление с план A1 ONE Unlimited 2XL.

Бърз интернет и много ТВ канали само за 9,99 лв.

Всички, подписали нов договор за домашен интернет, телевизия или двоен пакет с услугите на А1, ще платят с 50% по-ниски месечни такси през първите 6 месеца от своя двугодишен абонамент. Услугата Net Box, от своя страна, идва с допълнителни мегабайти и промоционални цени. Новите условия важат за всички договори сключени до края на промоционалния период, независимо от тарифния план, който са избрали.

Така например закупилите двоен пакет телевизия и интернет ТВ 100 + Нет 50 ще получат услугата само за 9,99 лева през първите шест месеца. В това са включени над 100 телевизионни програми, включително над 10 с HD качество, както и интернет със скорост на изтегляне до 50 Mbps. Освен това всеки нов клиент на Xplore TV ще получи безплатно за целия срок на своя абонамент и пет канала в 4K Ultra HD качество.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК