A1 вече предлага 5G версията на Samsung Galaxy Z Flip

До 50% намаления в онлайн магазина на телекома

19.02.2021 | 15:11 Редактор: Ивет Арабова

Първият сгъваем смартфон с 5G у нас

Един от най-запомнящите се смартфони на 2020 година се връща на фокус с новата си 5G версия. Samsung Galaxy Z Flip 5G е първият от серията Z, обединяваща сгъваемите устройства на бранда, който идва с възможност за 5G поддръжка. Предварителните поръчки за модела вече започнаха в онлайн магазина на A1.bg и ще продължат до 12.03. 

Моделът скоро ще поддържа и 5G мрежата на А1, която в момента има покритие в по-големите части на София, Пловдив, Варна, Виден, Бургас, Сливен, Хасково, Русе, Ямбол, Банкя и Банско. Телекомът ще предложи 5G във всички населени места с над 10 000 жители и основните курорти. По този начин потребителите на Z Flip 5G ще може да разчитат на много бързи скорости и ниско времезакъснение докато са в движение.

До 50% отстъпки на А1.bg

Смарт устройство или аксесоар са подходящ подарък за любим човек през месеца на влюбените. Именно затова от А1 обявяват сериозни намаления в своя онлайн магазин на А1.bg от 12 до 28 февруари за редица устройства от портфолиото си. Сред тях са както топ модели на iPhone и Samsung, така и устройства на други производители. С намаление се предлагат и слушалки, и таблети, а специалните цени важат само при покупка онлайн и в комбинация с нов, или подновяване на съществуващ тарифен план от телекома.

Сред флагманите в кампанията правят впечатление 5G моделите Samsung Galaxy Note20 Ultra и Huawei P40 Pro. При покупка с тарифен план А1 ONE Unlimited 2XL техните цени са намалени съответно с 10 и 15 процента, спрямо редовните. В абсолютна стойност обаче става дума за значителни суми, тъй като това са и сред най-скъпите устройства в портфолиото на А1. Другите модели от високия клас в разпродажбата са iPhone SE 2020 и Samsung Galaxy S20 FE.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК