50% oтстъпка за електроуреди Xiaomi от А1

80 000 лева дарение за 9 социални каузи от служителите на телекома

07.02.2021 | 13:14 Редактор: Ивет Арабова

Закупилите Xiaomi Mi 10T или Mi 10T Pro получават ваучери за отстъпка 

А1 стартира нова промоционална кампания, от която могат да се възползват всички любители на Xiaomi. От днес до края на февруари, всички закупили флагманите Xiaomi Mi 10T или Xiaomi Mi 10T Pro ще получат ваучер с 50% намаление за покупка на смарт прахосмукачка Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Pro или пречиствател на въздуха Xiaomi Mi Air Purifier Pro. Няма значение дали покупката на смартфона е направена през магазин на телекома, или онлайн от A1.bg.

Двете устройства от Mi 10T серията са сред флагманите за 2020 година на производителя и се отличават с характерното за Xiaomi отлично съотношение между цена и качество. Xiaomi Mi 10T Pro има забележителна камера с 108-мегапикселов обектив и възможност за заснемане на кадри в 8К качество. Xiaomi Mi 10T от друга страна залага на достъпната цена и практичен избор за потребители, които търсят устройство в средния клас. И двата модела са съвместими с 5G мрежата на А1, което ще стане особено важно през 2021 година, тъй като телекомът усилено работи за разширяването на нейното покритие. 

Програмата за дарителство по ведомост в А1 дава резултати

Средствата, дарени от служители на А1 и от самата компания през изминалата година, достигнаха 80 000 лева и подкрепиха 9 различни каузи в полза на деца, хора в неравностойно положение и животни в беда. Като социално отговорна компания А1 подкрепя дарителството на работното място от 2003 година. В началото на 2020 г. А1 обеща да удвои дарената от служителите сума през годината. В резултат към събраната в програмата сума от 40 000 лева, компанията прибави своя дял от още 40 000 лева. 

Дарителството по ведомост е възможност за служителите да даряват ежемесечно и без усилия сума по избор за различни каузи, като за целта подписват еднократно договор за дарение. Той се сключва с фондация BCause, която организира програмата и е дългогодишен партньор на А1.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК