Nokia 5.4 с чист Android от А1

MAX Sport ще излъчи всичко от ATP Cup

29.01.2021 | 14:54 Редактор: Ивет Арабова

Ново устройство от Nokia в портфолиото на А1

А1 представи първия смартфон на Nokia през 2021 година в своето портфолио. Nokia 5.4 в много отношения е класическият смартфон на 2021 – прецизна камера, модерен външен вид и голям дисплей. 

Nokia 5.4 работи с операционна система Android, както повечето смартфони на пазара. Особеното при новото предложение на Nokia обаче е, че става дума за Android One или т.нар. "чист Android”. Смартфонът идва без предварително инсталиран куп от приложения, които не винаги биват използвани оптимално. 

Това дава на новите собственици на смартфона възможност да персонализират своето устройство само с апликациите, които намират за необходими. Освен това с тази операционна система потребителите ще могат да се възползват от ежемесечни актуализации за сигурност за период от 3 години и актуализации на софтуера за период от 2 години.

Важни новини за любителите на тениса

Въпреки всички промени и отлагания, причинени от продължаващата пандемия от Ковид-19, второто издание на ATP Cup най-сетне започва. И именно заради трудната обстановка турнирът в Мелбърн се очаква да бъде дори по-интригуващ и непредвидим. 

Новак Джокович и Рафаел Надал ще поведат своите нации към финала, но и останалите 10 отбора ще разчитат на най-добрите си тенисисти, за да зарадват любителите на играта със зрелищни срещи. 

Не пропускайте всяко едно разиграване от далечна Австралия от 2 до 6 февруари по МAX Sport 1 и MAX Sport 2!

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК