Новите флагмани на Samsung вече се предлагат на А1.bg

30% отстъпка за абонамент в e-prosveta

15.01.2021 | 15:03 Редактор: Тодор Петров

Предварителни поръчки за Samsung S21 серията

A1 стартира предварителните поръчки за смартфоните от най-новата флагманска серия на Samsung броени минути, след като корейския производител ги показа официално пред света. Кампанията ще продължи от следобедните часове на 14 януари до края на 28 януари, а тези които се включат в нея ще бъдат сред първите у нас, които ще притежават подобни устройства.

За първите, регистрирали своя нов телефон в приложението Samsung Members, ще получат специална изненада от производителя. В зависимост от поръчания модел, клиентите ще бъдат зарадвани със Samsung Galaxy Buds Pro или Samsung Galaxy Buds Live, както и със GPS тракер Samsung Smart Tag.

Намаления в българското онлайн училище до края на февруари

А1 и издателство „Просвета“ съобщават важна информация за всички ученици, родители и учители за началото на новата 2021 година. От 11 януари до края на февруари цените на абонаментите за достъп до образователния портал е-prosveta ще бъдат намалени с 30%. Намалението обхваща както едногодишните, така и двугодишните абонаменти за е-просвета, а по-ниските цени остават валидни за целия срок на абонамента.

Предложението важи само до края на февруари, като от него могат да се възползват всички, без значение дали са абонати на А1, или не. В периода на кампанията едногодишен абонамент за достъп до образователната платформа ще струва само 10,99 лева на месец. Двугодишният абонамент излиза още по-изгодно за потребителите - само 6,99 лева на месец.  Абониралите се през промоционалния период ще получат пълен достъп до всички ресурси в образователната платформа.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК