A1 ще предлага ZTE Axon 20 - първият смартфон с вградена под дисплея камера

30 дни безплатен тестови период за e-prosveta.bg

20.11.2020 | 11:59 Редактор: Юлия Христова

А1 представи за пръв път в България новия смартфон ZTE Axon 20

Първият смартфон с вградена под дисплея камера у нас ще се предлага от А1. Това стана ясно на специално онлайн събитие, организирано от телекома и ZTE, на което иновативното устройство беше представено. Смартфонът се отличава с издръжлив процесор и елегантен дизайн, но нещото, което привлича най-много вниманието е именно иновативната технология, по която работят камерите на устройството.

ZTE Axon 20 ще бъде наличен за предварителни поръчки от 23 ноември, а доставките до крайните клиенти ще започнат от 4 декември - датата, на която е и официалният старт на продажбите на смартфона у нас.

30 дни безплатен тестови период за e-prosveta.bg

Днес стартира нова кампания на А1 и издателство "Просвета“, която има за цел да насърчи електронно образование в страната с помощта на дигиталните технологии. Двете компании ще осигурят 30-дневен безплатен достъп до образователната платформа e-prosveta.bg за всички потребители.

Съдържанието на платформата е създадено по учебните програми на Министерството на образованието и науката и е подходящо за учащите по учебниците от всички издателства. А1 ще осигури и безплатен трафик до e-prosveta.bg до края на годината за своите клиенти на мобилна услуга. Така децата им ще могат да се учат без това отнема от мегабайтите на максимална скорост, които са включени в абонамента им.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК