Български дилър на Toyota отличен на европейско ниво

Клиентите на Toyota в България най-удовлетворени от благоевградското представителство "Монца" ООД.

13.06.2012 | 09:51
Български дилър на Toyota отличен на европейско ниво

Търговското представителство на Toyota за Югозападна България „Монца“ ООД бе отличено с наградата за удовлетвореност на клиентите ИЧИБАН. Управителят Васил Новоселски бе награден лично от президента и главен изпълнителен директор на Тойота Мотор Европа Дидие Льороа. Тазгодишната церемония се състоя на 8 май в сградата на Унгарския парламент в Будапеща.

На събитието бяха отличени общо 42 търговски представителства от 32 европейски страни, избрани след старателен подбор измежду 2600 дилъри на Тойота в Европа съгласно строги критерии, заложени в стандартите на компанията. Победителите получиха статуетка и сертификат ИЧИБАН и ще имат право да използват логото на ИЧИБАН върху своята официална кореспонденция и материали през 2012 г.

ИЧИБАН в превод произлиза от японската фраза „Окиакусама Ичибан” и означава „Клиентът на първо място”. От учредяването на наградата през 2007 г. до сега резултатите на представителствата на Тойота в Европа по отношение на клиентската удовлетвореност са се покачили с 24% в продажбената дейност и с 17% в следпродажбената дейност.