Развитието на биотехнологиите по време на пандемия

Днес от 14:30 часа във второто онлайн издание на Годишната конференция на Bloomberg TV Bulgaria

22.10.2020 | 11:29 Редактор: Тодор Петров
Развитието на биотехнологиите по време на пандемия

Развитието на биотехнологиите по време на пандемия – днес от 14:30 часа във второто онлайн издание на Годишната конференция на Bloomberg TV Bulgaria
Как се развиват биотехнологиите  по време на пандемия – това ще е фокусът на второто от поредицата онлайн издания на Годишната конференция на Bloomberg TV Bulgaria, което ще се проведе днес, от 14:30 часа. Студиото може да проследите на живо на www.bloombergtv.bg/live, investor.bg, dnes.bg, bgonair.bg, както и в социалните мрежи. 

Гост в студиото на Bloomberg TV Bulgaria ще бъде д-р Красимира Чемишанска, изпълнителен директор, Amgen. Тя е бизнес лидер във фармацевтичната индустрия и има над 20-годишен опит на българския пазар. От 2013 година Д-р Чемишанска е член на Борда на Асоциацията на научноизследователските фармацевтични производители в България (ARPharM), а през 2019 е избрана за Председател на УC на асоциацията. От 2011 година е член на Борда на директорите на Американска Търговска Камара, а от 2015 до 2019 година e неин президент. Д-р Красимира Чемишанска е почетен член на Съвета на Европейската бизнес общност и носител на  наградата „Златен печат за иновативен мениджмънт и социална отговорност“. През 2013 година получава престижния „Certificate of Appreciation“ на Департамента по Търговия на САЩ за принос в развитието на двустранната търговия и  инвестиции в здравеопазването между САЩ и България.

Модератор на онлайн изданието ще бъде Вероника Денизова, журналист от Bloomberg TV Bulgaria. За да следите всичко актуално около конференцията, може да се регистрирате безплатно на https://tnbt.bloombergtv.bg/. Междувременно, по повод 5 години от старта си в българския ефир, Bloomberg TV Bulgaria предстои да обяви и нова специална кампания, с която още веднъж ще заяви силния си ангажимент към бизнес общността.
Генерален партньор на годишната конференция на Bloomberg TV Bulgaria е Real Finance, основен партньор е Sirma. Поредицата онлайн събития се провеждат с подкрепата на Allterco Robotics и А1.

Медийни партньори са Investor.bg, Dnes.bg, Money.bg, „Мениджър“.  

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК