А1 Помощник вече е на линия с полезна информация за клиентите на телекома

Националната баскетболна лига ще се излъчва пряко по MAX Sport

16.10.2020 | 09:55 Редактор: Тодор Петров

Клиентите на А1 вече имат А1 Помощник

В новия портал на телекома е събрана информация за практически всички продукти и услуги, които компанията предлага. С помощта на структурирано меню и интуитивен интерфейс, потребителите могат сами да потърсят отговори на най-често срещаните затруднения. 

Порталът съдържа множество изображения, инфографики и видеоклипове, които съдействат на клиентите. А1 Помощник може да бъде открит на адрес help.a1.bg. Достъпен е директно и през горното меню на сайта А1.bg, както и през раздел „Помощ“ от приложението Моят А1. 

От А1 поемат ангажимента редовно да обновяват информацията в портала и да добавят страници за всички нови услуги. 

Български баскетбол на живо по MAX Sport

Националната баскетболна лига има нов дом – спортните канали на А1 - MAX Sport. Двубоите от родното първенство ще бъдат излъчвани временно по MAX Sport 2. С това баскетболната програма на каналите, която досега включваше Евролигата и Еврокупата, става още по-богата. 

Феновете на баскетбола ще се радват да научат и, че на коментаторския пулт се завръща неповторимият Камен Алипиев-Кедъра. Ще бъдат излъчени общо 64 срещи до края на сезона, а емоциите за истинските фенове са единственото предизвестено нещо. 

Харесайте страница ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 1
Даниела Цветкова
преди 2 години
Здравейте.Имам неприятен проблем .Моля за вашето съдействие.Направих услуга на мой приятел.Взех Телефон на изплащане на мое име.От месец февруари е платил само веднъж сметката си а те всеки път са много високи.Може ли телефона да се прехвърли на негово име или да бъде спрян .Какво може да се направи като цяло по случая Сигнализирай за неуместен коментар